Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیدم سریال حضرت موسی(ع) جدّی است و جایی برای من که دغدغه‌ام کارهای کمدی و طنز است، ندارد، عذرخواهی کردم و این دعوت را نپذیرفتم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جواد انصافی این روزها مثل خیلی از کاربلدها و پیشکسوت‌های خاطرانگیزِ سینما، تئاتر و تلویزیون، کم‌پیدا شده البته گاه‌گداری کارهایی می‌کند و این روزها مجموعه "خانه آب‌نباتی" کودکان با حضور او در شبکه پویا پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  انصافی را بسیاری از مخاطبان به نام "عَبدُلی" می‌شناسند؛ عبدلی نام شخصیتی است که وی از اواخر دهه 1360، در نمایش‌های تلویزیونی بازی کرده‌ است. البته این بازیگر پیشکسوت کارهایی مثلِ "میوه ممنوعه" را نیز در کارنامه‌اش دارد که با علی نصیریان و امیرجعفری همبازی بود.

جواد انصافی این روزها مهیای سریالی جدید می‌شود که نامش "مستوران" است و به تازگی مسعود‌ آب‌پرور کارگردانی آن را برعهده گرفته است. سریالی که برگرفته از قصه‌های کهن ایرانی است در 26 قسمت تولید می‌شود.  پس از گذشت پنج ماه از تولید سریال مستوران، مسعود آب پرور برای ادامه کارگردانی سریال "مستوران" انتخاب شد.  سریال "مستوران" روایتگر ماجراهایی جذاب در زمان صفویان و غزنویان است. فصل اول این سریال که برگرفته از قصه‌های کهن ایرانی است در 26 قسمت تولید خواهد شد.

این بازیگر در جریان گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم  به حضورش در این سریال تلویزیونی با نقشِ دلقک شاه عباس که نامش در تاریخ کل‌عنایت آمده است اشاره کرده، می‌گوید: پژوهشی درباره قصه‌های شاه عباس دارم و این دلقک معروف را به خوبی می‌شناسم؛ جالب است بدانید که کل‌بازی‌ها از آن موقع رواج پیدا کرده است. 

اما در میانِ همین گپ و گفت کوتاه به نکته‌ای اشاره کرد که خیلی جالب بود و آن دعوت گروه سریال "موسی(ع)" از او برای حضور در این مجموعه الف ویژه تلویزیون بود که او به دلیل اینکه فقط علاقه به کارهای طنز دارد این دعوت را نمی‌پذیرد. او درباره این دعوت می‌گوید: فردی مذهبی هستم و به اتفاقات زمان حضرت موسی هم مشرفم؛ فیلم‌هایی که درباره حضرت موسی(ع) هم ساخته شده را دیده‌ام اما در هیچ بخشی از آن نقشی که کمدی باشد را نمی‌بینیم؛ دیدم سریال جدّی است و جایی برای من که دغدغه‌ام کارهای کمدی و طنز است، ندارد، عذرخواهی کردم و این دعوت را نپذیرفتم. 

آخرین خبرها از سریال موسی(ع) به تحقیق و پژوهش‌های ابراهیم حاتمی‌کیا و گروه محقق و نویسنده این سریال برمی‌گردد که بتوانند تا پایان امسال مراحل پیش‌تولید و حتی تولید را آغاز کنند. به اعتقاد کارشناسان، چنین فیلم‌هایی هر سکانس و پلان‌شان به مثابه چندین منبر تأثیرگذارند. همچنان که در ذهن ما سریال‌هایی همچون امام علی(ع)، مختارنامه و تنهاترین سردار بارها مرور می‌شوند. در قصه حضرت موسی(ع) شاهد وقایع و اتفاقاتی هستیم که به نقل از روایت‌های ما تمامشان به عینه در دوره آخرالزمان تکرار خواهد شد.

امیریل ارجمند: ارزان‌سازی، عجله و خانه‌نشینی کاربلدها آفت سریال‌سازی تلویزیون شده است/ پدرم بزرگ است، احترامش را حفظ کنندهشدار به علاقه‌مندان بازیگری در تلویزیون/ اخاذی از دختران و پسران به اسم بازی در سریال تلویزیون!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی سریال تلویزیون ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد رسانه ملی سریال تلویزیون حضرت موسی موسی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد

آفتاب‌‌نیوز :

یک تهیه‌کننده تلویزیون در گفتگو با فرهیختگان گفت که طی سال‌های اخیر چند پروژه جلوی دوربین برده، کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند و توضیح می‌دهد با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت، آغاز شوند، ولی سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی -به ازای هر قسمت- می‌رسند.

یکی از تهیه‌کنندگان سیما نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ را دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان عنوان می‌کند که برای هر قسمت ۴۲ دقیقه‌ای سریال، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. نرخ پایه برای آثاری نظیر «زیرخاکی»، «نون خ»، «هفت‌سر اژدها»، «روز‌های ابدی» و «جشن سربرون» که رده الف فاخر داشته باشند، دقیقه‌ای ۴۵ میلیون تومان است و این رقم به هر قسمت حدود ۲ میلیارد تومان می‌رسد. این در حالی است که این ارقام، نرخ پایه است و بسیاری از سریال‌ها، بیش از این اعداد هزینه برمی‌دارند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

دیگر خبرها

  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • رخنه به قلب دشمن
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیشوا برگزار شد
  • سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون