Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی آیتی فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره ارائه «کالابرگ الکترونیکی» بعد از مرحله اول اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ها با بیان این‌که ما یک تجربه خوبی از سهمیه‌بندی کالا‌ها به واسطه دادن کالابرگ و یا کوپن از دوره دفاع مقدس و هشت سال جنگ ایران و عراق داریم، گفت: در آن دوره اگر آقای میرحسین موسوی کالا‌ها را کوپنی نمی‌کرد یک قحطی بزرگ در کشور اتفاق می‌افتاد، زیرا ما هنگامی که در حال جنگ هستیم در‌های کشور بسته است و در محاصره سیاسی، اقتصادی و نظامی قرار داریم هیچ راهی وجود ندارد جز این‌که کالای موجود تولید داخل و منابعی که داریم را با دقت و بدون ریخت‌وپاش و اسراف تقسیم‌بندی و عادلانه بین دهک‌های جامعه توزیع کنیم که این کار به خوبی در زمان جنگ انجام شد، اما امروز انگار همه چیز رها شده و دولت‌ها اصلا توانایی مدیریتی ۳۰ سال قبل و دوران جنگ را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت باید همان زمان که مذاکرات به نتیجه نرسید همه چیز را سهمیه‌بندی می‌کرد
به گزارش ایلنا، این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: دولت باید از همان ابتدایی که این مشکلات در کشور ظهور و بروز پیدا کرد علی‌الخصوص هنگامی که مذاکرات به نتیجه نرسید و باعث مشکلات صادرات و واردات شد، به سرعت به صورت الکترونیکی همه چیز را سهمیه‌بندی می‌کرد. فقط ۴ کالا نیست که یارانه‌اش را برداشته می‌شود، هنگامی که شما قیمت یک کالا را در کشور واقعی می‌کنید و یک دفعه چندبرابر گران می‌شود آن روی هزاران قلم کالای دیگر اثر می‌گذارد.

مانند زمانی که بنزین گران می‌شود و همه چیز گران می‌شود و هنگامی که برق و کرایه تاکسی را گران کنید روی تمام مسائل اقتصادی تاثیرگذار است در نتیجه دولت اشتباه کرد و فکر می‌کند این ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی که به مردم می‌دهند مشکلات‌شان را حل می‌کند صداوسیما هم که صبح تا شب مصاحبه پخش می‌کند مردم چقدر راضی هستند تازه هنگامی که خرید می‌کنند یک پولی هم ته جیب‌شان می‌ماند در صورتی که این‌ها همه عوام‌فریبی است.

وی ادامه داد: پیشنهادم این است آقای رئیسی یک روز مثل شاه عباس لباس مبدل تنش کند برود در بازار بچرخد و مشاهده کند چه اتفاقی افتاده و چه فاجعه‌ای در این چند هفته اخیر رخ داده است. امروز به بازار بروید خواهید دید مردم دیگر در بازار نیستند و بازار‌ها خلوت شده است، زیرا قدرت خریدی ندارند.

اتفاق بد بعدی این است که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای چند هزار قلم کالا وجود دارد از انواع خوراکی و شوینده گرفته تا مابقی اقلام؛ تمام این کالا‌ها در طول کمتر از یک ماه قیمت‌شان چند برابر شده است آن وقت ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومان آقای رئیسی کجای مشکل را می‌خواهد حل کند پس مشکل با این مسائل حل نمی‌شود.

حتی تعزیرات حکومتی را راه انداختن، بگیر و ببند کردن، درب مغازه‌ها را بستن و آدم‌ها را دستگیر کردن کاری از پیش نمی‌برد این‌ها تجربه شکست خورده زمان قبل از انقلاب است ما باید توزیع عادلانه کالا از تولید تا مصرف را داشته باشیم و این شبکه توزیع عادلانه فقط با کوپنی کردن اتفاق می‌افتد.

اینکه مردم را در صف‌های طولانی قرار دهیم نارضایتی اجتماعی ایجاد می‌کند
آیتی با اشاره به این‌که کوپنی کردن کالا‌ها تماما باید الکترونیک باشد، زیرا اگر کاغذی باشد مردم به صف‌ها کشیده می‌شوند؛ عنوان کرد: اینکه مردم را در صف‌های طولانی قرار دهیم نارضایتی اجتماعی ایجاد می‌کند. نباید مردم را به خیابان بکشانیم ما باید همه کالا‌ها را سهمیه‌بندی کنیم نه اینکه ۴ کالا را سهمیه‌بندی کنیم و مابقی را آزاد بگذاریم، مردم باید یک کارت الکترونیک داشته باشند. دولت پول را به صورتی که قابل برداشت نباشد در آن بریزد یعنی فقط کارت خرید باشد.

دولت هم نباید به این کار داشته باشد که مردم می‌خواهند با این کارت‌ها نان بخرند یا تخم‌مرغ شاید یکی دلش نمی‌خواهد نان بخرد می‌خواهد به جایش چیز دیگری بخرد.

انتقاد از طرح‌های پایلوت دولت برای نان و بنزین در زنجان و کیش
وی ادامه داد: اشتباه دیگر دولت این بود که دو طرح را به صورت پایلوت اجرایی کرد، یکی این‌که در زنجان طرحی را راه‌اندازی کرد که مردم با کارت‌های مخصوص نان بخرند که اگر این طرح موفق شد در کل کشور پیاده‌سازی شود، طرح دیگر درخصوص سهمیه‌بندی بنزین در جزیزه کیش بود. اینکه بیایند به جای یارانه، پول به افراد بدهند، اشتباه است. هم طرح سهمیه‌بندی نان زنجان و هم سهمیه‌بندی بنزین کیش هر دو طرح‌های غلطی هستند.

نهاد‌های دولتی و غیردولتی از انسجام، وحدت و هماهنگی برخوردار نیستند
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان این‌که به راحتی می‌توان از روی کد ملی افراد برای‌شان کارت خرید کالا صادر کرد تا دولت یارانه را به این کارت واریز کند، عنوان کرد: حتی اگر دولت نمی‌خواهد یارانه واریز کند کارتی که می‌دهد باید قابل خرید از تمام فروشگاه‌های سطح کشور و برای تمام کالا‌ها باشد که مردم نیاز دارند. به طور مثال شخصی شاید مشکل دارو داشته باشد می‌خواهد با آن کارت دارویش را تهیه کند. دیگری مشکل پوشاک دارد؛ همه مشکل خوراک ندارند.

وی افزود: امروز دولت از روی ۴ کالا ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را برداشته است بروید در بازار نگاه کنید مرغ و گوشت چه قیمتی پیدا کرده است؟ البته تنها این دو کالا نیست که گران شده بلکه تمام کالا‌ها و خدمات گران شده‌اند.

آیتی خاطرنشان کرد: وضعیتی که امروز در کشور به وجود آمده است یک وضعیت غیرکارشناسی و هیجانی است که نشان می‌دهد نهاد‌های وابسته به دولت و برخی دستگاه‌های غیردولتی از انسجام، وحدت و هماهنگی برخوردار نیستند. در حال حاضر بین دولت و مجلس هماهنگی لازم وجود ندارد که این عدم هماهنگی باعث شده است ما دچار التهاب، آشفتگی و پریشانی شویم که امکان دارد نارضایتی اجتماعی را به دنبال داشته باشد، زیرا همه مشکلات ناشی از بحث‌های مدیریتی است.

امروز دست‌اندکاران باید حداقل از گذشته یاد بگیرند. ۴۰ سال پیش در زمان جنگ، دولت آقای موسوی ۸ سال کشور را اداره کرد و نگذاشت قحطی شود تازه در آن زمان هیچ‌گاه نان کوپنی نشد حالا مشاهده می‌کنید بحث می‌شود که این کار صورت گیرد.

به راحتی می‌شود کارت خرید الکترونیک برای همه شهروندان صادر کرد
وی با تاکید بر این‌که امروز هم دیر نشده و اقتصاددانان و کارشناسان باید بنشینند و راهکار ارائه دهند، گفت: خوشبختانه سیستم‌ها الکترونیکی شده در حال حاضر به راحتی می‌شود کارت خرید الکترونیک برای همه شهروندان صادر کرد و اجازه دهیم سهمیه‌بندی عادلانه شود.

در حال حاضر وضعیت ما از زمان جنگ ایران و عراق بدتر است
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که امروز افکار عمومی مطرح می‌کند ما در شرایط جنگی قرار نداریم چرا باید کالا‌های اساسی سهمیه‌بندی و کوپنی شود، عنوان کرد: اتفاقا ما صد در صد در وضعیت جنگی قرار داریم. در حال حاضر وضعیت ما از زمان جنگ ایران و عراق بدتر است. زیرا در آن زمان اینگونه نبود که نتوانیم نفت بفروشیم و پول‌مان را مبادلانه نکنیم امروز سیستم پولی و بانکی، فروش، صادرات و واردات تا حدی فلج است. بسیاری از کشور‌ها به خاطر تحریم‌های سنگینی که آمریکا و اروپا برای ما گذاشته‌اند، همکاری نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: برای سهمیه‌بندی دیر هم شده است باید هرچه زودتر به طور ضربتی دولت سهمیه‌بندی تمام کالا‌ها را انجام دهد و احتیاجی هم نیست پول در کارت‌ها تزریق کند.

آیتی ادامه داد: با این ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومان‌های آقای رئیسی هیچ مشکلی حل نمی‌شود و فقط تورم زیاد می‌شود شما هرچه به مردم پول دستی بدهید تورم بیشتر می‌شود. باید کارت خرید به مردم داده شود و بر اساس کد ملی شبکه مصرف را درست کنند و توزیع تا مصرفِ عادلانه را به وجود بیاورند آن زمان به همه دهک‌های جامعه همه چیز خواهد رسید.

دولت میرحسین موسوی مردم را به شهروندان درجه یک و دو تقسیم نکرد
وی یادآور شد: یکی از کار‌های بامزده و خنده‌داری که دولت کرده این است که به ۹ دهک می‌خواهد یارانه دهد و به یک دهک ندهد. اولا این‌که دهک نهم با دهک دهم چقدر فاصله دارد؟ در زمان جنگ، دولت میرحسین موسوی مردم را به شهروندان درجه یک و دو تقسیم نکرد به همه مردم کوپن داد، آدم غنی و فقیر فرقی نداشت نیامدند تقسیم‌بندی کنند تا اختلافات طبقاتی زیاد شود گفتند شرایط اضطراری است و همه مردم به طور یکسان احتیاج به گوشت، نان و لبنیات دارند باید کوپن صادر شود. امروز خوشبخانه این کار را بهتر می‌شود انجام داد، زیرا آن زمان شبکه مجازی نبود، اما امروز به راحتی می‌توانیم توزیع کالا را از کارخانه تا سفره مردم برنامه‌ریزی کنیم تا کالا‌ها عادلانه بین دهک‌های جامعه توزیع شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مهدی آیتی رئیسی یارانه نقدی دولت سیزدهم سهمیه بندی حال حاضر کارت خرید اصلاح طلب زمان جنگ آن زمان کالا ها همه چیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۰۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد

به گزارش جماران؛ رئیس‌جمهور خطاب به استانداران با بیان اینکه مردم از صداقت خوششان می آید، گفت: آنچه دولت را در دل مردم جای می دهد و سرمایه اجتماعی را افزون می‌کند، صداقت با مردم است. هم گزارش بدهید و هم گره گشایی از ذهن ها کنید.

حجت‌الاسلام رئیسی در نشست مشترک دولت با استانداران گفت: اگر بدانیم خدا بر تمام ذرات هستی حاکم است، زندگی فرق می کند قدرت مال اوست ما به عنوان خدمتگزار مردم بدانیم قدرت از آن اوست و اراده اراده اوستر ما باید بتوانیم در عالم خدمت گزاری هم عرصه بندگی خود را و هم جایگاه خدمتگزاری را به عنوان کمک به بندگی خود و بندگان دیگر به کار گیریم هم خود ارتقا پیدا کنیم هم زندگی مردم را آباد کنیم.

وی با تاکید بر توجه و کمک گرفتن از قدرت لایزال الهی برای انجام کارها، تصریح کرد: عملیات «وعده صادق» که به ارتقای اقتدار، قدرت، عزت و امید ملت ایران انجامید این حرکت بزرگی که ملت ایران انجام دادند و اقتدار آفرینی و امید آفرینی که به نمایش گذاشتند اراده حضرت حق بود این نقطه عطفی در تاریخ زندگی ملت ایران بود که ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد. این افتخار و اقتدار آفریده شد واین امید ایجاد شد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز کار همه صاحبان قلم و بیان و سخن آن است هر جا کسی تاثیر دارد امیدآفرینی کند، گفت: دشمن دنبال ایجاد یاس بود و هست ما در دولت باید با عمل و اجرا امیدآفرینی کنیم مهم است مردم حس کنند دولت کار می کند و با مردم صداقت دارد.  احیانا اگر ناکامی وجود دارد علل آن را دولت به مردم اعلام می کند.

وی با بیان اینکه مردم از صداقت خوششان می آید، گفت: آنچه دولت را در دل مردم جای می دهد و سرمایه اجتماعی را افزون می‌کند، صداقت با مردم است. هم گزارش بدهید و هم گره گشایی از ذهن ها کنید. هم علی الدوام  با مردم ارتباط داشته باشید خصوصا با مردمی که در اجتماعات ما شرکت نمی کنند هم سراغ آنها که همیشه در اجتماعات هستند بروید هم آنها که به هر دلیل دچار زمینه ذهنی هستند و در این اجتماعات شرکت نمی کنند.

رئیسی تاکید کرد: باید با عموم مردم سخن گفت بر ارتباط با مردم تاکید می کنم.  شنیدم عزیزی که تازه به عنوان استاندار به استانی رفته گاهی قبل از نماز صبح به اداره می رود نماز در آنجا می خواند تا پاسی از شب در اجتماعات است. نمی گویم هر ساعت بین مردم باشید. اما مردم در هفته دسترسی به استاندار داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس گفت: در مورد انتخابات باید تشکر کنم هم از مجریان و وزیر کشور و ناظران و هم عموم مردم که همت کردند. انتخابات باشکوهی بود به ۴ اصل رهبری توجه شد کاملا امنیت داشت در همه شهرها و روستاها هم سالم بود هم رقابتی و هم مشارکتی بود. تاکیدم این اس  که در این مرحله هم با همت استانداران کاری کنند این ۴ اصل در حوزه هایشان مورد تاکید باشد ان شا الله این مرحله از انتخابات هم باشکوه باشد .

رئیس‌جمهور مساله دیگر را امنیت برشمرد و گفت: باید از همه حافظان امنیت در کشور تقدیر کنم دشمن دنبال این است که سوار امواج شود و ناامنی ایجاد کند تلاش عزیزان نیروهای مسلح و شوراهای تامین این باشد که موهبت الهی امنیت در جامعه ارتقا پیدا کند.

وی با اشاره به شعار سال گغت: در مورد مساله شعار سال که جهش تولید است همه بخش ها باید برنامه داشته باشند؛ صنعت، معدن، کشاورزی، شرکت های دانش بنیان، تولید خدمات در حوزه انرژی در این سال دارای برنامه باشند هم به صورت کلان هم اقلیمی باید برنامه داشته باشند.

رئیس جمهور قدم بعدی در مسیر تلاش برای تحقق شعار سال را تعریف دقیق ساز و کارهای میدان دادن و ایفای نقش مردم در جهش تولید دانست و افزود: یکی از مهمترین مسئولیت‌های دولت در سطح کشوری و استانی در این مسیر کمک به توانمندسازی فعالان اقتصادی حاضر در میدان است؛ باید با اجرای دقیق قانون رفع موانع تولید، مسیر فعالیت فعالان اقتصادی را تسهیل کنیم.

تاکید بر توجه به ظرفیت‌های بخش تعاون در تحقق شعار سال

برنامه داشتن برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش تعاون و نقش‌آفرینی اتاق تعاون به عنوان یکی از جلوه‌های نقش‌آفرینی موثر مردم در عرصه اقتصادی، برنامه داشتن برای بخش‌های اقتصاد معدن، اقتصاد دریا، اقتصاد دیجیتال، اقتصاد تجارت، اقتصاد گردشگری و دیگر بخش‌های اقتصادی، کمک به بالفعل شدن ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و فعالیت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی در مسیر خلق ثروت بدون نیاز به دریافت بودجه و کمک از دولت از دیگر تاکیدات دکتر رئیسی در زمینه تلاش برای تحقق شعار سال خطاب به کارگزاران اجرایی بود.

رئیس جمهور به اهمیت به صرف شدن اقتصاد روستا برای کشاورزان و فعالان اقتصادی در روستاها نیز اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از راه‌های رونق یافتن اقتصاد روستا اطمینان یافتن کشاورزان و ضمانت خرید محصولات کشاورزی است که این مسئله باعث امیدوار شدن روستائیان به ماندن در روستاها و رونق کار و فعالیت روستایی خواهد شد.

رئیسی اقدام مهم دیگر را شناسایی بخش‌های بالقوه اقتصادی و دارای پتانسیل از سوی دولت و کمک به بالفعل شدن این بخش‌ها برشمرد و تصریح کرد: باید بخش‌های مختلف دارای ظرفیت‌های بالقوه از جمله در دانشگاه‌ها و دیگر بخش‌های بازار و اقتصاد شناسایی و زمینه بالفعل شدن آنها فراهم شود. تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر دو برابر شدن شرکت‌های دانش‌بنیان کشور ناظر به ظرفیت‌های موجود در این زمینه یعنی جوانان توانمند آماده به کار بود.

ضرورت توجه به فرهنگ‌سازی در زمینه ارتقای قانون‌مداری و اصلاح الگوهای مصرف

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه کشور زمینه‌های بسیار خوبی برای رشد و فعالیت دارد، خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بوده و هست، ارتقای بهره‌وری است که باید برای بهبود شاخص‌های آن تلاش کنیم.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش در تشریح اهمیت کار فرهنگی در زمینه‌هایی چون بالا رفتن انضباط اجتماعی در جامعه، جلوگیری از اسراف و تبذیر و قانون‌مداری در جامعه، بر مسئولیت نهادها و دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای در این زمینه تاکید کرد و گفت: هر چه در زمینه ارتقای قانون‌مداری، انضباط اجتماعی، جلوگیری از اسراف، اصلاح الگوهای مصرف و امثال آن فرهنگ‌سازی شود، آسیب‌های ناشی از این مسائل کاهش خواهد یافت. اینها مسائل مهم و اساسی هستند که باید برای آنها کار فرهنگی شود و مسئولیت آن با نهادها و دستگاه‌های فرهنگی است.

موضوع مسکن و اشتغال نکته بعدی مورد اشاره رئیس جمهور بود که در توضیح آن اظهار داشت: بانک مرکزی و بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات برای تامین مالی واحدهای تولید، ازدواج، اشتغال و مسکن را به طور جدی مورد توجه قرار دهند. هیچ جوانی نباید برای دریافت وام ازدواج مدت طولانی در نوبت بماند و پرداخت این تسهیلات باید به‌روز باشد.

تشکیل کارگروهی برای رسیدگی به مسئله استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا

رئیسی با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها، از استانداران و مسئولان استان‌هایی که نرخ بیکاری در آنها نسبت به دیگر استان‌ها بالاست، خواست که با تشکیل کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های خود تلاش کنند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به مسائلی که از سوی استانداران در این جلسه مطرح شد، از اعضای دولت خواست که به فوریت به این مسائل رسیدگی کنند و زمان‌شناسی و اقدام به‌هنگام را از مسائل مورد تاکید و مهم در کلیت دولت و دستگاه اجرایی عنوان کرد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی به هیچ وجه زیبنده نظام اسلامی نیست، بر ضرورت تلاش ویژه و مضاعف همه مدیران دستگاه‌های اجرایی به ویژه استانداران برای رفع زمینه‌های ایجاد این آسیب‌ها در کشور تاکید کرد.

کاری که به نفع مردم است نباید به خاطر هیچ ملاحظه‌ای به تعویق بیفتد

رئیس جمهور لزوم اجرای دقیق و به موقع وظایف محوله به مدیران اجرایی و همچنین پرهیز از هرگونه ملاحظه سیاسی و انتخاباتی در انجام کارها را مورد تاکید قرار داد و گفت: اساس کار این دولت انجام دقیق و زمان‌شناسانه کارها است و مبادا کاری که به نفع مردم است، به دلیل ملاحظات سیاسی یا ملاحظات دیگر به تعویق بیفتد.

آمادگی دولت برای انجام سفرهای استانی بر اساس میزان پیشرفت مصوبات سفرها در هر استان، لزوم اهتمام ویژه به تحقق وعده‌های داده شده به مردم در سفرهای استانی، ضرورت تسریع در جذب نیروهای کارآمد در بدنه دستگاه‌های اجرایی، همت برای به سرانجام رساندن طرح‌های در دست اقدام نهضت ملی مسکن، بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها برای اجرای سیاست‌های دریا محور و لزوم تسریع در ساماندهی مهاجرین و اتباع خارجی از دیگر محورهای سخنان رئیس جمهور در نشست مشترک هیئت دولت با استانداران سراسر کشور بود.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش دشمن برای القای ناامیدی در کشور بر لزوم مراقبت نسبت به توطئه‌افکنی‌ها به ویژه در فضای مجازی تاکید کرد و از همه مدیران دستگاه‌های اجرایی و استانداران خواست با به کارگیری ظرفیت روابط عمومی‌ها نسبت به باز کردن گره‌های ذهنی مردم و پاسخگویی به سوالات و ابهاماتی که به ناحق علیه دولت در شبکه‌های اجتماعی ایجاد می‌شود، اقدام کنند.

اعضای دولت حتماً نظر استانداران را در تصمیمات استانی لحاظ کنند

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه استانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در استان‌ها، ضرورت هماهنگی با استانداران در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: وزرا و اعضای هیئت دولت در تصمیمات استانی خود حتماً نظر استانداران را لحاظ کنند و نباید هیچ عزل و نصبی در استان‌ها بدون هماهنگی استاندار صورت گیرد.

رئیسی در پایان پیگیری و اجرای مصوبات این نشست از سوی وزرا و استانداران را خواستار شد و تصریح کرد: همه وظیفه داریم در پرتو تولید قدرتی که از سوی نیروهای مسلح برای کشور ایجاد شده در راستای جهش تولید و رشد اقتصاد کشور تلاش کنیم، تا در پیشگاه خداوند سربلند باشیم.

رئیس جمهور تاکید کرد: امروز به برکت تلاش جوانان با انگیزه و متعهد و همچنین خدمتگزاری دولت، کشور تحریم ناپذیر شده و بدون تردید آینده‌ای روشن در پیش‌روی ملت مقاوم و بزرگ ایران خواهد بود.

پیش از سخنان رئیس جمهور در این نشست نیز استانداران به تشریح برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای تحقق شعار سال در استان‌ها و همچنین ارائه گزارشی از عملکرد خود در سال گذشته نسبت به میزان پیشرفت اجرای مصوبات سفرهای استانی، رشد تولید، نهضت ملی مسکن، مولدسازی، کاهش تورم، کاهش نرخ بیکاری، جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، افزایش بهره‌وری، تقویت و ارتقای زیرساخت‌های عمرانی، آموزشی، بهداشتی و درمانی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری، توسعه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان، رفع نیاز روستائیان، به سامان رساندن پروژه‌های نیمه تمام، تجارت مرزی و مدیریت توزیع و مصرف انرژی در استان‌ها پرداختند.

دیگر خبرها

  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • رئیسی: آنچه دولت را در دل مردم جای می‌دهد، صداقت است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخاباتی باشکوه رقم بزنند
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا: بعضی از وزرای رئیسی پشیمانند، برای پایان دولت لحظه‌شماری می‌کنند!
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود